Nou Barris estrena la V27

La nova línia, que substitueix el bus 71, connecta Canyelles amb el passeig Marítim

Ahir van entrar en funcionament 4 noves línies de la xarxa de busos ortogonal. Són les V15, V27, H14 i H16, que substitueixen les línies 9, 16, 17, 71, 141 i 143 i implica canvis a les línies 36 i 41. Pel que fa a Nou Barris el principal canvi és la línia V27, que fins ara era el bus 71, i que té un recorregut que va des del passeig Marítim fins a Canyelles, pujant per Felip II i Fabra i Puig. En aquest darrer tram, precisament, els canvis han provocat les queixes dels veïns del Turó de la Peira i Can Peguera, ja que s’ha eliminat la parada de davant del mercat. A hores d’ara, l’Ajuntament estudia la recuperació d’aquesta parada.
La nova fase d’implantació de la xarxa ortogonal també implica canvis en la línia 36 (Passeig Marítim – Can Dragó), que adequa el recorregut per cobrir la zona del Poblenou per on deixa de transitar la 71.
La posada en marxa de la nova fase suposa, segons l’Ajuntament, que uns 220.000 viatgers podran realitzar el desplaçament en línies d’altes prestacions de bus en dies feiners. Entre els avantatges principals destaca la freqüència de pas, que és d’entre 5 i 8 minuts els dies feiners de 7 a 21 hores.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies