El circ de l’Ateneu i les Titelles de les Roquetes a les festes de la Mercè

Nou Barris exporta els espectacles als escenaris de la festa

Barcelona ja s’ha endinsat en les celebracions de la festa major, la Mercè. I si els actes no vénen a Nou Barris, els grups del districte es desplacen fins a la festa. D’aquesta manera, aquest cap de setmana trobareu l’associació Titellaire de les Roquetes a la Mostra d’Associacions de Barcelona, sota la carpa del centre Ton i Guida. L’entitat escalfa motors des de fa dies per a la Titellada 2014, el festival de titelles de les Roquetes, però abans porten les marionetes a la plaça de Catalunya.
D’altra banda, l’Ateneu Popular de Nou Barris participa de nou als espectacle de circ que amb motiu de la Mercè tenen lloc al Castell de Montjuïc, dins del ‘MAC Festival’. Els passis d’avui i del dia 24 és a les 12.45h i a les 16.15h i a les 19.15h. L’entrada és gratuïta per poder gaudir d’un combinat de circ amb música de Dani Farran i Kimi Saigi. Tot, sota la direcció de Clara Poch, de Mumusic Circus i els següents artistes:

Atr3s (Catalunya; trapezi)
Juana Beltrán (Argentina; equilibri sobre mans)
David Batlló (Catalunya; malabars de rebot i claqué incorporat)
Ignacio Ricci (Argentina; corda)
Saulo Sarmiento (Canàries; perxa, acrobàcia i dansa)
Angelica Bongiovonni (EUA; roda Cyr)

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies