Bona diada de la Mercè!

La ciutat ofereix un ventall d’activitats festives per a totes les edats

Com cada 24 de setembre, avui la ciutat de Barcelona paralitza la seva activitat habitual per celebrar el dia de la seva co-patrona, la Mercè (juntament amb Santa Eulàlia i Sant Josep Oriol). Per aquets motiu, l’agenda de la ciutat ve avui ben carregada de tota mena d’actes per a tots els gustos: activitats infantils, concerts, actuacions de circ… que s’estenen pel centre, el castell de Montjuïc i la Ciutadella, entre d’altres escenaris. Enguany el districte de Nou Barris no acull cap acte, però com ja va passar el darrer cap de setmana, sí que trobareu presència noubarrienca en alguns actes, com ara els espectacles de circ del castell de Montjuïc, en els quals participen companyies i artistes formades a l’Ateneu Popular de Nou Barris. Si voleu consultar aquests o la resta d’actes, podeu accedir al programa oficial a través del web http://merce.bcn.cat

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies