L’esport es posa en marxa als centres educatius de Nou Barris

Els nens i nenes practiquen patinatge, bàsquet, atletisme o frontball després de l’escola

Un any més, coincidint amb l’inici del curs escolar es torna a activar el programa Esport en Marxa a Nou Barris. La pràctica de l’esport es converteix en una eina educativa de transmissió de valors i de foment d’hàbits saludables.

Després de l’horari escolar, els infants i joves tenen l’oportunitat de practicar patinatge, bàsquet, atletisme o frontball. I tot gràcies al treball de les AMPA dels centres educatius i les escoles encarregades dels esports. Les activitats comencen avui i es pot consultar la programació en aquest enllaç: http://issuu.com/butlletinoubarris/docs/web_esport_en_marxa_14_web/0

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies