Què s’ha de fer per treballar a les botigues del barri

Els dinamitzadors dels eixos comercials informen avui als joves dins la campanya ‘Treballar a l’hivern’

Els Punts d’Informació Juvenil de Barcelona, amb la col•laboració de Barcelona Activa i el Consell Comarcal del Barcelonès, han engegat el cicle ‘Treballar a l’hivern’, tota una sèrie de xerrades i tallers per tal d’orientar els joves en la recerca de feina. En aquesta línia, el Punt d’Informació Juvenil situat a l’Espai Jove les Basses (carrer del Teide, 20) acull avui la xerrada ‘Com treballar a les botigues del teu barri’, a càrrec de dinamitzadors dels Eixos Comercials. El taller comença a les 18h i, com la resta d’activitats, és gratuïta, tot i que cal inscripció mitjançant un correu electrònic a [email protected]
La campanya “Treballar a l’hivern” se celebrarà del 18 de setembre al 30 d’octubre de 2014 als Punts d’Informació Juvenil de Barcelona, amb un programa de més de de 50 activitats gratuïtes.
El programa inclourà un nou format d’activitats, les taules rodones específiques per sectors en els quals es presentaran llocs de feina de temporada que generen els sectors del comerç sostenible, de proximitat i d’artesania, o els serveis vinculats a la bicicleta (rutes turístiques, missatgeria, tallers de reparació…).
A més, continuaran les xerrades informatives a càrrec dels departaments de Recursos Humans de diverses empreses, especialment d’aquelles que amplien personal durant l’època de Nadal i de rebaixes. Hi haurà ponents de lleure educatiu, d’esquí i esports de muntanya; d’animació i figuració, d’e-Commerce, i de serveis vinculats a esdeveniments culturals. Igualment, es repetiran els tallers pràctics per fer més eficaç la recerca de feina.
El programa d’activitats a l’Espai Jove les Basses és el següent:
– 1 d’octubre, a les 18h: Com treballar a botigues del teu barri, a càrrec de dinamitzadors dels Eixos Comercials.
– 8 d’octubre, a les 12h: Prepara la teva agenda per buscar feina, a càrrec d’Ariadna Vigueres, experta en orientació laboral.
– 8 d’octubre, a les 18h: Com treballar a un concert, a càrrec d’Oriol Rovira, Event Indústries.
– 15 d’octubre, a les 18h: Com treballar a esdeveniments, a càrrec d’Ester Puertas, responsable selecció del Grup Barnaporters.
– 22 d’octubre, a les 12h: Lliurem CV, a càrrec d’Ariadna Vigueres, experta en orientació laboral.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies