L’univers delicat i sensible d’Albert Arrayás aterra a la Torre Llobeta

El centre cívic exposa aquest més una mostra d’il•lustracions del jove artista

El jove il•lustrador hortenc Albert Arrayás inaugura avui l’exposició ‘Mons ratllats’ al Centre Cívic Torre Llobeta. Arrayás (Barcelona, 1990) és un il•lustrador hiperactiu i jove però amb una gran experiència al darrere. Es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i des de llavors no ha parat de treballar.
Creador incansable, treballa en llibres infantils il•lustrats i murals, així com per a revistes i magazins. Té alhora una llarga llista d’exposicions fetes: a Rivistazione di libri, Ravenna, Itàlia (2009), Lafutura, Barcelona (2013), Print Wave, The Walrus Hub, París, França (2013), La Gota de Leche, Logroño (2014), Cadàver Exquisit, Barcelona (2014) MOB (Makers of Barcelona), Barcelona (2014), entre d’altres.
El seu darrer treball és el llibre ‘La gota i el cirerer’ amb text del poeta, novel•lista i assagista Mario Satz.
El seu estil és inconfusible i autèntic. Els seus dibuixos sensibles i delicats reflecteixen un univers idíl•lic ple de boscos i casetes en el qual els animals salvatges tenen la seva llar. Si voleu endinsar-vos en aquest món oníric el trobareu al centre cívic Torre Llobeta fins al 31 d’octubre.

‘Mons rallats’, a càrrec de l’il•lustrador Albert D. Arrayás.
Inauguració avui divendres dia 3 d’octubre a les 19h
Centre Cívic Torre Llobeta
Fins al 31 d’octubre.
http://www.albertarrayas.com

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies