L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

La residència de la Prosperitat s’estrenarà a principis de 2015

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Els veïns de la Prosperitat han rebut amb gust agredolç la notícia de la propera obertura, durant el primer trimestre de 2015, de la residència de gent gran de la Prosperitat. L’equipament està acabat i tancat des de fa tres anys, en espera de pressupost per ser inaugurat. Ara la Generalitat i l’Ajuntament han arribat a un acord que permet posar en marxa l’edifici com a residència. Tot això ho van conèixer els veïns fa uns dies, quan van poder visitar l’edifici per comprovar que tot estava enllestit. Associació de veïns i casal de gent gran de la Prosperitat es mostren molt satisfets de l’equipament i pel fet que per fi es posi en marxa però no estan d’acord amb la manera que es farà aquesta inauguració. De moment, les 25 places de centre de dia no s’obririen però sí 90 de les 100 habitacions que té la residència. D’aquests 90 interns, 60 provindrien de la residència Francesc Layret, a l’Eixample, que s’ha de rehabilitar durant l’any vinent i, per tant, els veïns es queixen que Barcelona només guanyaria 30 places. També tenen por sobre el futur de l’equipament de la Prosperitat, un cop aquestes 60 persones tornin a la seva residència. El compromís municipal per a 2016 és cobrir aquestes 60 places amb noves inscripcions però els veïns han decidit continuar endavant amb les mobilitzacions per tal de garantir el ple rendiment de l’edifici. En el cas del centre de dia, l’Ajuntament afirma que encara en negocia l’obertura amb la Generalitat.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies