La biblioteca de Canyelles celebra avui els 20 anys amb veïns i usuaris

L’acte s’emmarca dins el programa de la Festa Major de Canyelles

La Biblioteca de Canyelles compleix enguany 20 anys des de la construcció i inauguració de l’equipament a cavall entre dos edificis de la ronda de la Guineueta Vella. Durant tot aquest 2014 ha organitzat diverses activitats per celebrar l’aniversari però avui aprofita la festa major del barri per dur a terme el que es podria considerar l’acte central. A partir de les 19h veïns i usuaris de la biblioteca estan citats per trobar-se, intercanviar records i veure fotografies antigues que reflecteixen com ha canviat el barri. Durant l’activitat s’inaugurarà una exposició de pintura d’una veïna, Irene Redón, seguint amb la filosofia de la direcció de la biblioteca de retre un petit homenatge als artistes que s’amaguen darrere el carnet d’usuari. D’altra banda, els que s’apropin avui a la biblioteca també podran visitar la mostra sobre els vint anys d’equipaments i serveis a Canyelles. Una recopil•lació dels avenços històrics del veïnat i de les cares i noms que ho fan possible. Aquesta exposició es manté oberta a la participació veïnal. Tothom que vulgui afegir fotografies i comentaris s’han d’adreçar al personal de l’equipament.

A banda de l’aniversari de la biblioteca, el barri de Canyelles també ofereix altres activitats festives. El programa per avui és el següent:

17h Mercat d’intercanvi de jocs infantils al Parc Josep Maria Serra i Martí.
Organitza: Casal Infantil de Canyelles.

19h ‘20 anys fent barri’. Xerrada, projecció de vídeos, fotos i celebració dels vint anys de la
biblioteca.
Exposició de pintura. A càrrec d’Irene Redón.
Organitza: Biblioteca de Canyelles (ronda de la Guineueta Vella, 32-34).

19.30h BINGO.
Lloc: Sala d’actes de l´Associació de Veïns (carrer de Federico García Lorca, 27).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies