Els Amics de San Froilán recull 3.500 quilos d’aliments

L’entitat gallega destinarà els donatius als bancs d’aliments de Nou Barris

Per segon any consecutiu els Amics de San Froilán han aprofitat la celebració de la festa del patró de Lugo, el cap de setmana passat, per instal•lar un punt de recollida d’aliments. Si l’any passat van aconseguir recopil•lar 3.200 quilos, aquest any han arribat als 3.500. Tots aquests aliments seran repartits entre el supermercat solidari de l’Arxiprestat DISA al barri de Porta, el Districte de Nou Barris i la parròquia de Sant Rafael Arcàngel, a la Guineueta. Amb aquesta iniciativa l’associació dels Amics de San Froilán volen agraïr al districte l’acollida i el suport que els hi han donat en els 20 anys que fa que celebren les festes del sant.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies