Consell Plenari de Nou Barris

L’equip de govern presenta el Pla de Comerç per al districte

Ahir al vespre va tenir lloc una nova sessió de l’Audiència Pública de Nou Barris, en la qual els veïns van exposar les seves reivindicacions i preguntes a l’equip de govern. L’Audiència va tenir més de 30 intervencions de veïns i veïnes, bona part d’aquestes van ser de veïns que demanaven ajut per fer front als desnonaments. També els veïns de Porta van ser molt presents durant el torn de paraula. Els veïns van demanar a l’Ajuntament que es modifiquessin els horaris del casal de Porta Sóller per poder obrir també els dissabtes, a més van denunciar problemes d’insonorització i climatització als locals recentment remodelats. Els veïns del carrer de la Maladeta també van expressar la preocupació per l’arribada d’un requeriment judicial de Núñez i Navarro per a que retirin els horts veïnals situats en aquest terreny. Districte va contestar que si no hi ha prevista cap construcció, els horts no es tocaran. Per la seva banda l’AV de Torre Baró va demanar informació sobre el projecte de la zona 1 del barri. L’Ajuntament va explicar als veïns que al proper consell plenari se’ls hi explicarà el projecte. A la zona nord, representats de l’empresa Correus també van demanar a l’Ajuntament sol•lucions definitives per resoldre el problema de les filtracions d’aigua al local. Els treballadors de la zona nord s’han traslladat provisionalment a les oficines centrals perquè va caure una part del sostre de l’oficina. La Regidora va dir que l’empresa Correus encara no ha enviat cap informe de peritatge, i que estan a l’espera. Segons els treballadors i veïns, les filtracions es produeixen perquè a la part de dalt de l’edifici s’hi acumula l’aigua durant les pluges.
Per altra banda, el veïns de Canyelles i el Turó de la Peira – Vilapicina van denunciar la supressió d’algunes parades de l’antic bus 71 als seus barris, amb la reconversió de la línia com a V27. La Regidora de Nou Barris, Irma Rognoni va donar la raó als veïns i va explicar que les modificacions fetes al mapa, a vegades no són les millors i és per això que s’estudiarà el cas amb TMB.

Avui és el torn d’una sessió ordinària del Consell Plenari que, com sempre, comença a les 19h i està obert a tothom fins omplir l’aforament de la sala de plens, que és de 98 persones. La resta de veïns poden seguir la sessió des de casa a través de l’emissió al web de l’Ajuntament, en aquest adreça: http://eldigital.bcn.cat/wp-content/uploads/2014/10/141014-Convo-Ple.pdf
Pel que fa a l’ordre del dia del Ple d’avui, es pot consultar en aquest enllaç: http://eldigital.bcn.cat/wp-content/uploads/2014/10/141014-Convo-Ple.pdf
Per la banda del govern municipal, hi destaca la presentació del Pla de Comerç per al districte i l’aprovació del Reglament del Consell Sectorial de Salut. A l’apartat d’impuls i control inclou temes com el de les marquesines d’autobús eliminades amb la introducció de les noves línies de bus, la petició d’un pla de suport als 14 centres escolars amb més complexitat, o la gestió del procés participatiu per elaborar els pressupostos de 2015.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies