40 anys de lluita a Can Peguera

El casal La Cosa Nostra organitza avui un recull fotogràfic i un debat amb la història de la zona

El barri de Can Peguera és una de les zones més antigues i més lluitadores del districte. Durant la guerra civil va ser un feu anarquista. Al carrer de Riells hi va viure Manuel Molina, ‘Juanele’, secretari de la FAI (Federació Anarquista Ibèrica) i director del diari ‘Tierra y Libertad’. A més, al número 37 del carrer d’Espinauga hi havia la Bodega Múnich, un punt de trobada d’anarquistes. Al barri també hi residia bona part de la redacció del diari Solidaridad Obrera. Aquesta és una petita part de la història del barri de cases barates. Si en voleu conèixer més, avui el casal de barri La Cosa Nostra, al carrer de Biure, organitza una trobada en la qual es debatran i recordaran les lluites veïnals i es repassaran, a través d’una exposició, les imatges que se’n conserven. Tot plegat comença a les 19h al Casal de Barri La Cosa Nostra, i l’entrada és gratuïta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies