Dia de la Pinya a les Roquetes

Una bufanda solidària envoltarà la plaça de les Roquetes per celebrar els 10 anys de la festa

Avui és el dia de la Pinya a les Roquetes, una trobada festiva de totes les entitats i col•lectius del barri. És la desena edició i per això ho volen celebrar d’una manera ben especial. Des de fa mesos han demanat als veïns i veïnes que participin en l’elaboració d’una gran bufanda que ja supera els 100 metres, i amb la qual envoltaran la plaça de les Roquetes. A partir de les 11h i al llarg del dia hi haurà també una xocolatada, un dinar popular per 3,5 euros, diverses actuacions i música en viu que acompanyaran a les diferents parades de les entitats i col•lectius. Entre elles hi trobareu la del Mercat d’Intercanvi de Nou Barris. De 16 a 19h els veïns poden participar en aquest mercat en el qual no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat es poden intercanviar des d’objectes (aparells electrònics, joguines, roba…) fins a menjar, serveis o idees.
A banda de les activitats, els veïns i veïnes que s’apropin avui a la plaça de les Roquetes podran també participar en l’elecció del logotip de l’associació de comerciants del barri. Els botiguers han triat tres propostes de les que es van presentar a concurs i, avui, els veïns tindran l’última paraula. Els assistents poden votar entre les 11 i les 13h. A les 13.15 es lliurarà el premi al guanyador del concurs.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies