L’Ajuntament millora l’accessibilitat als interiors de la Guineueta propers al CAP

Les actuacions suprimeixen les barreres arquitectòniques i renoven mobiliari urbà i arbrat

L’Ajuntament ha iniciat la remodelació de l’interior de l’illa situat al voltant del CAP de la Guineueta. Les obres tenen com a principal obejectiu suprimir les barreres arquitectòniques a la zona compresa entre el carrer de la Guineueta (dels números 1 al 13) i el passeig de Valldaura (número 135). Fins ara, els interiors d’aquesta illa salvaven el fort desnivell del barri amb trams d’escales i algunes rampes, que tenen massa inclinació per a que una cadira de rodes o cotxet hi puguin circular amb seguretat. Aquestes actuacions de millora d’accessiblitat també s’han dut a terme en altres barris amb problemàtiques similars, com és el cas de Canyelles, Verdum i les Roquetes.
Amb les obres també es renova el paviment d’aquesta illa d’habitatges de la Guineueta. Un paviment que ara per ara està molt malmés pel pas del temps i les arrels dels arbres. En aquest sentit, les actuacions també inclouen la instal•lació de mobiliari urbà i arbres nous. Segons informa, l’Ajuntament l’accés als habitatges afectats per les tasques estarà garantit mentre durin les obres. La data de finalització prevista és per al mes de febrer de 2015.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies