Retiren la marquesina del Mercat de la Mercè per substituir-la per una de nova

La parada de l’antic bus 71 serà també parada del V27 atenent a les demandes veïnals

Ahir al matí, els operaris van retirar l’antiga marquesina d’autobusos situada entre el centre cívic Can Basté i el Mercat de Montserrat. Aquesta parada va ser anul•lada amb l’entrada en funcionament del bus V27, que substitueix l’antiga línia 71. La nova parada es va col•locar uns metres més amunt, fet que no va convèncer els veïns del Turó de la Peira i Vilapicina.
Atenent a les demandes dels veïns, la parada tornarà a estar operativa en breu, però la marquesina serà substituïda per una de nova, que es va ubicar a la parada actual. L’actuació arriba pocs dies després que els veïns de la zona es manifestessin a la marquesina afectada, aturant diversos autobusos com a protesta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies