L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

El pavelló Virrei Amat reobre amb instal•lacions renovades però conservant l’aspecte original

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
El Pavelló Poliesportiu Municipal Virrei Amat, construït l’any 1986, acaba d’estrenar instal•lacions renovades. Amb un pressupost de 2,15 milions d’euros s’han rehabilitat unes instal•lacions molt deteriorades per les contínues filtracions d’aigua i el desgast de l’ús. ‘L’objectiu bàsic era renovar totes les instal•lacions- afirma la gerent de Nou Barris, Gemma Arau- primer per aconseguir tot un seguit de millores d’eficiència energètica i de millores en la comfortabilitat dels usuaris. S’ha fet tota una renovació dels vestidors amb la col•locació d’aigua sanitària calenta i la calefacció als vestidors’. Les actuacions s’han fet sobretot a la pista poliesportiva, des del sostre fins al parquet, que s’ha restaurat. També se n’han millorat els lavabos, els vestidors i els despatxos administratius. A més, s’hi ha construït un nou magatzem i una nova escala d’emergència. Els usuaris de la Secció Esportiva Santa Eulàlia (SESE), entitat que més utilitza el pavelló, estan molt satisfets amb la reforma, que ha conservat l’estructura, els colors del club i alguns elements característics com el rocòdrom. El SESE, disposa d’una escola i vint-i-dos equips de bàsquet, entre els quals un d’esport adaptat, una secció de gimnàstica rítmica i un grup de manteniment per a gent gran.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies