Punt de recollida solidari de joguines a la Fira de Nadal

Voluntaris de l’Església 9barris i l’Esplai Aventura s’instal•len per primer any entre les parades de la via Júlia

Una trentena de voluntaris de l’Església 9barris i l’Esplai Aventura s’han instal•lat per primer any a la Fira de Nadal de la via Júlia. L’objectiu és recollir fins al dia 5 de gener el màxim de joguines per als nens de Nou Barris. Serveis Socials s’encarregarà de fer-les arribar a les famílies més necessitades.
A banda de la recollida solidària de joguines, els voluntaris també tenen un punt de venda d’objectes artesanals amb l’objectiu de recaptar fons per a una residència infantil de Sant Just Desvern.
Els interessats a col•laborar en aquesta iniciativa solidaria poden apropar-se al punt de recollida de joguines durant l’horari habitual de la fira. Les joguines es repartiran entre nens i nenes de 0 a 14 anys. Els organitzadors estan molt satisfets amb les aportacions que s’han fet fins ara i esperen continuar recollint regals per obtenir el màxim de somriures el dia de Reis.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies