La ciutat de Cardona convertida en pessebre pels socis del Casalet

El local de l’associació acull una nova obra feta íntegrament a ma pels socis

Cada Nadal el local del Casalet del Turó exposa un pessebre que no passa desapercebut entre els veïns. El local de l´associació es converteix durant uns mesos en un taller d´artesans que construeixen a mà tot un pessebre. Amb materials com ara fusta, ciment, pintura i poliexpan són capaços de construir tot un poble com Cardona, amb la muralla i les mines de sal incloses. ‘Vam anar tots un dia a Cardona, vam veure la mina de sal i vam dir: qué fem aquest any? – explica la Joana Jereño, del Casalet del Turó- Un va dir una cosa, l’altre la Sagrada Familia, vam dir que no, que la Sagrada Familia no, per què era massa feina. I ens vam equivocar. Vam dir: fem Cardona, que total només té una muntanya, i ens vam equivocar’. Els socis del Casalet reben cada any una menció especial de la Fatec (Federació d´Associacions de Gent Gran de Catalunya) pels pessebres que fan. El local del Casalet està ple de diplomes i premis que reconeixen la feina artesanal i la dedicació d´hores dels seus socis. El pessebre s´exposa aquests dies al mateix local de l’associació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies