Recta final de l’urbanització de l’illa de Cotxeres Borbó

Les màquines treballen per convertir en plaça i zones verdes el solar central

L’Ajuntament encara les darreres obres d’urbanització de l’illa de Cotxeres Borbó. D’una banda, els veïns ja comencen a gaudir dels nous jardins de Can Xiringoi, espais amplis, amb zones verdes, bancs i elements perquè la gent gran faci gimnàstica. D’altra banda, en el que seria el terreny que estava destinat a la Conselleria de la Generalitat de Catalunya, les màquines treballen per guanyar aquest solar per al barri. Mentre el terreny no es destini a cap altre ús, serà un altre tram de plaça per a vianants, amb zones verdes, bancs i mobiliari urbà que substituiran els actuals talussos. D’aquesta manera s’acaba de comunicar la plaça de Carmen Laforet amb els carrers de l’entorn. Aquestes obres d’urbanització estan previstes que acabin a l’abril.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies