Darrers dies de recollida de joguines

Les entitats fan una crida a la solidaritat amb els més petits del districte

Són diverses les entitats que cada any recullen joguines per als infants de Nou Barris. Des de fa un parell de setmanes, es poden portar donatius a una de les parades de la fira de la via Júlia, a càrrec de l’Església 9Barris i l’Esplai Aventura. Des d’avui fins al mateix dia 5 de gener, l’associació de veïns de Vilapicina i la Torre Llobeta instal•la també un punt de recollida a la plaça del Virrei Amat, a la cantonada entre el passeig de Fabra i Puig i el carrer del Doctor Pi i Molist. Avui seran a la tarda i tot el cap de setmana romandran tot el dia. La intenció és que per Reis cap nen es quedi sense joguina nova.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies