Rebuda dels patges dels Reis Mags de l´Orient a Nou Barris

Una cercavila inaugurarà la haima reial a la plaça Major

Els nens i nenes de Nou Barris estan citats avui a l’acte de rebuda als patges de SSMM els Reis Mags de l’Orient a Nou Barris. Està previst que els patges reials arribin a les 18h a la seu de la Fundació Pro-Cat, situada a la via Júlia 201-203. Des d’allà sortiran cap a la plaça Major de Nou Barris en cercavila en cotxe d’època, acompanyats pel Grup de Foc de Nou Barris i el grup Batucada Retumba. Després de passar per la via Júlia, la plaça de Llucmajor i el passeig de Verdum, arribaran davant la Seu del Districte a les 19h. Allà es trobaran amb la Haima Reial on seran rebuts pels Gegants de Nou Barris i on recolliran les cartes dels infants.
L’acte està organitzat per la Fundació Pro-Cat i el Centre Cultural Els Propis.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies