Tot el que has de saber sobre la cavalcada de Reis de demà

Ses Majestats arribaran dilluns a les 17h a l’estació de Renfe de Torre Baró

Els Reis Mags ja estan de viatge i, si tot va bé, demà arribaran a Nou Barris. Al districte fa temps que totes les entitats estan treballant per guarnir les carrosses que acompanyaran el seguici reial en la Cavalcada pels seus carrers. Com ja és habitual, Ses Majestats arribaran primer a la Zona Nord, en tren. I després es desplaçaran fins a la plaça Major per saludar els infants i famílies abans de començar la cavalcada.

A continuació us oferim el programa previst per demà:

17h Arribada en tren dels Reis Mags, l’Estació de Renfe de Torre Baró.

18.15h Espectacle de rebuda als Reis, a la plaça Major de Nou Barris

19.15h Cavalcada.
Recorregut: via Favència, via Júlia, plaça de Llucmajor, passeig de Verdum, carrer del Doctor Pi i Molist, passeig de Fabra i Puig i avinguda Meridiana.

Participants en la cavalcada:
AE Sagarmatha, Agrupament Escolta Charles Foucauld, Agrupament Scout Creu del Sud, AMPA Timbaler del Bruc, Assoc. Concessionaris Mercat de la Mercè, Assoc. Juvenil Tronada, Assoc. La Indomable, Assoc. Porta Cultural, AV les Roquetes, AV la Trinitat Nova, AV Verdum, Banda Simfònica de les Roquetes – Nou Barris, CC García Lorca, CC Manuel de Falla, CEB Luz Casanova, Esplai Guineueta, Grup de Foc Nou Barris, Hdad. Rociera “Los Romeros”, Parròquia Sant Rafael, Societat Coral l’Ideal d’en Clavé, Vocalia de Joves AV Turó de la Peira.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies