L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Les pistes de la via Favència s’adeqüen a la pràctica d’esports urbans

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
Les pistes de patinatge de la via Favència es convertiran en un dels tres espais de la ciutat per practicar esports urbans. Els joves de les Roquetes, la Guineueta i Verdum feia anys que reclamaven un espai apte per practicar aquestes disciplines esportives. Segons els joves, les pistes que es van construir l’any 92 a la via Favència estaven mal dissenyades. És per això que van modificar les instal•lacions sense cap permís. En una d’aquestes intervencions, fins i tot van ser expedientats per la Guàrdia Urbana.
Ara, amb un pressupost de gairebé mig milió d’euros, l’Ajuntament ha decidit reformar les pistes perquè formin part d’un dels tres espais de la ciutat per als esports urbans. ‘Això compleix tot un, evidentment, totes unes normatives i unes adaptacions a tots els esports que es practiquen avui en dia en aquests espais – explica Irma Rognoni, regidora de Nou Barris – A més, a part que l’IBE l’ha dissenyat d’acord a tots aquests principis, després ho va compartir amb les entitats de joves que practicaran l’esport allà, en concret els de Nou Barris, i a partir d’aquí s’han acabat de retocar alguns dels detalls.’
Els joves continuaran sent els encarregats de dinamitzar les noves instal•lacions. ‘Els que seran una mica els coordinadors generals, diguem-ho així, serà el Kasal de Joves Roquetes, que hi tenien molt d’interès i ja tenen persones que practiquen aquest tipus d’esport. A més, entenen el que és la dinàmica comunitària, sobretot pensant en els joves’, explica Rognoni. Està previst que les obres finalitzin el març de 2015.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies