Units per l’amor a la fotografia

Neix un Grup de Fotografia a les Roquetes

Un concurs fotogràfic a les Roquetes va reunir aquest a l’estiu un grup heterogeni d’amants de la fotografia. Una desena de veïns que van decidir crear el Grup de Fotografia Roquetes. Alguns són professionals i d’altres, autodiddactes, però tots amb ganes de compartir i d’intercanviar coneixements i experiències. Es reuneixen el primer dilluns de mes al centre cultural Ton i Guida per organitzar sortides fotogràfiques per Barcelona i compartir, analitzar i aprendre de les imatges resultants d’aquestes expedicions. ‘És compartir una afició, és maco que tots poguem compartir les coses i fer sortides – explica Laia Sudrià, una de les sòcies – Tenim tota la llibertat d’ensenyar les nostres fotografies i criticar-les. Hi ha qui és més especialitzat en fer una cosa, uns altres en unes altres, però tots tenim una base i tots sabem de fotografia. Ells em poden ensenyar coses que jo no sé fer i jo els hi ensenyo coses que ells no en saben’. El resultat d’una d’aquestes sortides, també anomenades ‘Fotowalk’ el podem veure ara a la seva seu, el centre Ton i Guida.
De moment són una desena les persones que formen el grup, que tot just es va crear al setembre, però esperen engrescar aviat molts altres veïns per compartir la seva passió per l’objectiu. Podeu seguir l’activitat del Grup de Fotografia Roquetes al blog http://grupfotoroquetes.blogspot.com.es.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies