Dos detinguts en un atracament amb trets a la Trinitat Nova

Els Mossos d’Esquadra van capturar els sospitosos quan sortien del banc, situat prop de la comissaria

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir al matí dos homes per un atracament a l’oficina de La Caixa de la Trinitat Nova, al carrer de Palamós amb Tamariu. Els detinguts havien entrat a la seu bancària amb armes de foc i van efectuar almenys un tret intimidatori. No hi va haver, però, ferits. Agents de paisà els van arrestar quan en sortien amb el botí i després que els lladres els encanonessin. Els fets van passar prop de les deu del matí. Un testimoni assegura que va ser aleshores quan un home cobert amb un passamuntanyes o bé una gorra i un tapaboques va entrar a l’oficina, seguit d’un altre individu vestit amb xandall. Al cap de poca estona, afirma el testimoni que ‘es van sentir trets’. Va ser en el moment de la fugida, quan sortien de l’oficina, quan agents policials de paisà van arrestar els pressumptes atracadors. La policia va acordonar temporalment el tram del carrer, cosa que va obligar els autobusos de les línies 50 i 51, amb parada just enfront de la seu de La Caixa, a canviar en part el recorregut.
Els dos detinguts són de nacionalitat espanyola. Un vianant va avisar els Mossos de l’atracament que estaven efectuant, amb tres empleats i tres clients dins el banc. Segons la versió oficial, abans que hi arribessin, un dels lladres va disparar un tret intimidatori que va impactar en una paret i, posteriorment, els agents en van fet dos més a l’aire quan els delinqüents, en abandonar l’oficina, els van encanonat. Seguidament, se’ls va requisat l’arma de foc i també un ganivet, a l´espera de passar a disposició judicial.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies