Obres de millora de pavimentació al passeig de Fabra i Puig

Les tasques afecten el trànsit en sentit descendent i el trajecte dels autobusos V27 i 122

Aquesta setmana s’inicien les obres per renovar el paviment del passeig de Fabra i Puig, en el tram comprès entre la plaça del Virrei Amat i el carrer de Vilapicina. Les actuacions serviran per instal•lar-hi un paviment sonoreductor, per tal de millorar les molèsties que ocasiona el trànsit.
Amb motiu de les obres de pavimentació, fins dissabte (24 de gener) aquest tram es veurà afectat per un tall de trànsit només en sentit descendent. L’actuació comportarà l’eliminació de places d’aparcament així com els desviaments de les línies d’autobusos V27 i 122, que circularan pel carrer de Cartellà.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies