L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Nou Barris s’obre al turisme amb un mapa de 22 punts d’interès i 27 vídeos

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
L’Ajuntament de Barcelona continua amb la idea de descentralitzar el turisme i fer arribar visitants a tots els racons de la ciutat. A més i especialment es pretén reactivar l’economia i incrementar les vendes als comerços de Nou Barris amb l’arribada de visitants. Amb aquesta intenció promociona amb un plànol i 27 vídeos gravats a peu de carrer i amb drones que il•lustren 22 punts d’interès del districte, ja sigui en l’àmbit arquitectònic, patrimonial o historicoartístic, i els agrupa en quatre rutes per facilitar-ne la visita.
El plànol inclou 22 punts d’interès amb il•lustracions i una breu explicació de seva la història i importància. Els itineraris, distribuïts en el plànol per colors, són: Parc Central (lila), Nucli Antic de Santa Eulàlia (taronja), Parc de Can Dragó (rosa) i Ruta de l’Aigua (blau). A més, el mapa situa altres espais emblemàtics: el castell i mirador de Torre Baró i el Parc de Collserola (en color verd), i dos espais singulars: la Font Màgica Manuel de Falla i l’Ateneu Popular 9 Barris.
El districte ha editat un total de 15.000 exemplars gratuïts d’aquest plànol, distribuïts als equipaments municipals dels districtes i a l’Oficina de Turisme de la ciutat. El plànol inclou la informació en català, castellà i anglès, i té, a més, un directori amb les adreces, els esdeveniments principals del districte, els serveis bàsics, informació comercial i com arribar-hi en transport públic.
Podeu consultar el plànol en aquest web: http://eldigital.bcn.cat/wp-content/uploads/2015/01/Planol-Descobreix-Nou-Barris.pdf

Si voleu visionar els vídeos gravats amb drones, els teniu en aquest canal de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=TWUkneGq3HI&list=UUbc3-adNfOPYaLB4xjUE3xg

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies