Un bot per la igualtat i els drets de la infància

L’Esplai Druida convida tothom a participar en aquesta campanya a les xarxes socials

L’esplai Druida ha començat el any saltant a favor dels drets i la igualtat per als infants. L’entitat de Nou Barris s’ha sumat a la campanya ‘Bota per la Infància’ de la Fundació Catalana de l´Esplai. Cada ‘bot’ fotografiat que veiem publicat a la xarxa amb el hastag ‪#‎BotaxlaInfancia és una veritable declaració d’intencions. Un clam a favor dels drets i la igualtat d’oportunitats en la infància. Però, a més, és un gest amb valor, perquè per cada ‘bot’ que es pengi a les xarxes, les empreses col•laboradores donaran un euro que es destinarà íntegrament a beques per a menjador, colònies i activitats de lleure i reforç escolar que beneficiaran infants que es troben en risc d’exclusió social. L’Esplai Druida convida tothom a que hi participi, només cal que us feu una foto amb un bot i hi afegiu els següents hastags ‪‪#‎BotaxlaInfancia #‎SócDruida‬ ‪#‎SócdEsplai‬ ‪#‎EsplaiCompromès‬.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies