L’Espai Jove Les Basses estrena Punt d’Informació Juvenil

L’equipament assessorarà joves en itineraris acadèmics i en drets i deures laborals

Nou Barris compta des d’avui a les 16h amb l´11è Punt d´Informació Juvenil de la ciutat. S’inaugura el punt situat a l’Espai Joves Les Basses (carrer del Teide, 20) amb una jornada de portes obertes aquesta tarda, a la que assistiran el regidor d´Adolescència i Joventut, Raimond Blasi, i la regidora del Districte de Nou Barris, Irma Rognoni i Viader. El PIJ Les Basses treballarà coordinadament amb la resta de PIJ i els altres serveis de joventut en l’assessorament en itineraris acadèmics i en drets i deures laborals, així com en oferir un servei de coaching laboral. El PIJ també acollirà xerrades i exposicions, i oferirà un espai on poder consultar informació de manera autònoma, disposarà d´accés lliure a Internet, de la possibilitat de fer consultes on-line i per telèfon, i d’un tauler d´anuncis.
A més a més, l’equipament disposarà d´una antena mòbil que es desplaçarà a Ciutat Meridiana per poder atendre més còmodament els joves d´aquest barri.

PIJ Espai Jove Les Basses
carrer del Teide, 20
Tel. 932 563 600
pijnoubarris@bcn.cat

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies