Campanya In-forma´t al PIJ Nou Barris

L´espai inicia unes xerrades sobre el sistema educatiu català

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Nou Barris, situat al carrer del Teide, 20, comença oficialment l’activitat amb una programació d’activitats per al mes de febrer orientades a informar i resoldre dubtes sobre el sistema educatiu català, l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i la formació professional. Les activitats van dirigides a famílies i professionals i tenen l’objectiu de posar-los al dia de les reformes educatives que s’han dut a terme en els darrers temps.
La xerrada d’avui profunditzarà sobre l’ESO. Una etapa formativa que es va establir l’any 1996 i que comença als 12 anys i s’allarga fins als 16. Per als estudiants suposa un canvi d’escola, ja que deixen el centre de primària per entrar a l’institut, i una elecció entre assignatures comuns i optatives encarades a triar el seu futur acadèmic o professional. Aquesta és la base, però a partir d’aquí, els diversos governs han anat introduint canvis i modificacions.

Les dates i xerrades són les següents:

Dimarts 10 de febrer, 18h. ‘Què és ESO?’
‘Entre Govern i Govern, el sistema ha canvia’t molt. Ara, el teu fill fa sisè de primària, però…què és l’ESO? què passa si no gradua? què són els PFI, les proves de nivell, etc. Si ets pare o mare i vols saber més, vine i informa’t.’

Dimecres 11 de febrer, 18 h. ‘Formació Professional per a pares i mares’.
‘Què ha passat amb el FP1 i el FP2? Què és la formació inicial i formació de grau mig? i la formació esportiva? Si ets pare, mare o professional i vols saber més del nou mapa de formació professional, vine i informa’t.’

Dijous 12 de febrer, 18 h. Proves d’accés i escoles d’adults’. ‘Et vas quedar desconnectat del sistema educatiu i ara hi vols tornar? et parlen de proves d’accés, percentatges i cursos d’accés i no t’aclareixes? Abans no surtin les places, vine i informa’t.’

Més informació a: [email protected]
Espai Jove Les Basses (carrer del Teide, 20)
Tel. 932 563 602

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies