El parc del Turó de la Peira disposa d’una nova instal•lació gimnàstica i lúdica

Aquest nou circuit esportiu està adreçat a la gent gran i les persones amb mobilitat reduïda

Nou Barris disposa d’un nou circuit esportiu per a la gent gran i les persones amb mobilitat reduïda. Al parc del Turó de la Peira, a tocar del passeig de Fabra i Puig, s’acaben d’instal•lar uns aparells gimnàstics i lúdics específics per a aquests col•lectius. A banda de les tretze estacions de treball s’hi ha instal•lat també un paviment especial de cautxú.
Aquests tipus d’instal•lacions estan pensades per conservar l’equilibri, guanyar elasticitat, prevenir les caigudes de repetició i millorar les possibilitats de fer determinats moviments, necessaris per a la realització de les activitats de la vida diària. Els beneficis de les sessions són la millora de la capacitat física: equilibri, mobilitat articular i control postural; l’increment de l’autonomia en la pràctica de l’exercici físic, i la millora de l’estat de salut. Tothom hi pot participar, però està indicat especialment per a persones majors de 55 anys o persones amb mobilitat reduïda.
L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut Barcelona Esports, ha invertit més de 40.000 euros en la creació de tres circuits esportius nous. A banda del de Nou Barris s’hi acaben d’instal•lar dos més a l’Eixample i Horta-Guinardó. Tots tres circuits se sumen a les 26 instal•lacions esportives existents a diversos punts de la ciutat. Aquests circuits estan incorporats a places urbanes de la ciutat, i a més a més disposen de dinamitzacions específiques per part de monitors especialitzats que ajuden els usuaris a desenvolupar els exercicis de manera òptima i a saber utilitzar els aparells.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies