Carnaval infantil a la Prosperitat

L’animació infantil ‘Kampikipugui’ tanca els dies de rauxa i disfresses

La Coordinadora Cultural de 9Barris tanca aquest migdia tota una setmana de Carnaval reivindicatiu. La plaça d’Ángel Pestaña ofereix a partir de les 12h una festa per als infants. L’animació infantil ‘Kampikipugui’ dels Emabukatunavies convidarà petits i grans a saltar, ballar i correr per tota la plaça, per tal de gaudir de la festa i lluir la disfressa. Una bona manera també de fer gana abans de dinar.

CARNAVAL INFANTIL
12h
Animació infantil: ‘Kampikipugui’ amb els Embaukatunavies
Plaça d’Ángel Pestaña

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies