La ruta de tapes de Nou Barris es multiplica

A la ruta Pinxu-Panxo s’hi suma la ruta Menja’t Collserola

Després d’un descans de tres mesos aquesta setmana s’han conegut les novetats de la ruta de tapes de Nou Barris. Enguany la iniciativa es multiplica, ja que a la Ruta Pinxu-Panxo, que té lloc els dijous, s’hi suma la ruta Menja’t Collserola que tindrà lloc els dimecres. La nova ruta inclourà 25 establiments dels barris de Canyelles, les Roquetes, Torre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona.

La ruta Pinxu-Panxo, on enguany participaran 40 establiments, també presentarà novetats, ja que els bars i restaurants participants oferiran noves tapes. Unes novetats que es podran gaudir partir del 5 de març. Com en la primera edició de la iniciativa, els bars i restaurants oferiran una tapa o pinxo amb una beguda per 1,95 euros.
Coincidint amb les novetats de la ruta aquesta setmana també s’han conegut els premis a les millors tapes de la ruta Pinxu-Panxo del 2014. La Tapa d’Or se l’ha endut el Txapeldun, el segon premi, la Tapa d’Argent ha sigut per a La botigueta del bon menjar i el tercer, la Tapa de Bronze, per a El Abuelo.
La ruta de tapes és una iniciativa de: Nou Barris Centre Comerç, Associació Comerciants Roquetes, Associació Comerciants Zona Nord, Associació Comerciants Entorn Virrei Borbó, Federació de Comerç i Serveis de Nou Barris i de l’Associació del Comerç i les Empreses Trinitat Nova.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies