Consell de Barri a la Trinitat Nova

Durant la sessió el govern informarà els veïns sobre les actuacions que s’estan fent al barri

Aquest vespre la Trinitat Nova celebra un nou Consell de Barri. Els consells de barri són òrgans de participació en totes les qüestions referents al barri. En aquest punt la Trinitat Nova té en marxa diverses actuacions com les darreres promocions d’habitatges de la remodelació a punt de finalitzar, les obres que s’estan duent a terme a la Casa de l’Aigua per reconvertir-la en un equipament per al barri, el projecte de rehabilitació de l’accés del barri a Collserola amb la creació de dues terrasses agrícoles i l’estudi que podria recuperar el pont dels Tres Ulls.
Els membres de cada Consell de Barri de ple dret són totes les entitats del barri inscrites en el Fitxer d´Entitats de l´Ajuntament de Barcelona i els representants municipals assignats. Les sessions són obertes a la resta d´entitats i veïns, que hi poden participar i presentar propostes oralment i per escrit. A banda dels respresentants de les entitats, els membres del Consell Municipal que formen part del Consell de Barri de la Trinitat Nova són: David Frontela (PSC), Javier Barreña (PP), Santi Borrull (CiU), Mònica Palet (ICV-EUiA) i el Conseller Tècnic del Districte, Ignasi Oliva, com a secretari. El Consell de Barri de la Trinitat Nova està presidit per la Regidora del Districte Irma Rognoni.

Consell de Barri de la Trinitat Nova
Hora: 19h
Lloc: Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya (carrer d’Aiguablava, 109).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies