Comencen les Jornades de Portes Obertes als centres educatius

Un díptic específic posa a l’abast dels interessats l’oferta educativa dels barris del districte

Abans del període de preinscripció, els centres educatius públics i concertats organitzen trobades, visites i jornades de portes obertes perquè les famílies puguin conèixer el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.

La informació sobre les dates i horaris de les portes obertes dels centres educatius públics i concertats es pot consultar al web bcn.cat/educacio, que enllaça amb el web del Consorci d’Educació de Barcelona i on es pot consultar informació actualitzada de manera permanent sobre les dates i els horaris de les jornades de portes obertes organitzades durant aquests dies des dels centres educatius públics i concertats de la ciutat. A més, el Districte de Nou Barris ha editat un díptic específic, que posa a l’abast de tots els interessats l’oferta educativa dels barris del districte.
A més, també, s’ofereix informació a través de www.bcn.cat, els webs dels districtes, les OAC – oficines d’atenció ciutadana, el telèfon municipal d’atenció ciutadana 010 i del twitter municipal @bcn_ajuntament.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies