L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Nou Barris Cabrejada i govern posen en evidència el seu desacord

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

La primera setmana de març ha estat dominada a Nou Barris pel debat sobre la situació socioeconòmica del districte. S’han dut a terme una audiència pública, el plenari i una sessió extraordinària dedicada a la pobresa al districte. Lluny d’esdevenir una sessió de treball de la qual treure conclusions i objectius, el plenari de la pobresa va escenificar les diferències entre l’equip de govern i les entitats de Nou Barris Cabrejada Diu Prou. Aquestes van abandonar la sessió per no estar conformes amb la durada, el contingut, el lloc ni les formes. Però més enllà d’això, les entitats critiquen la visió positiva de l’equip de govern. La regidora va presentar un informe de balanç de legislatura amb un accent marcat en les accions i programes orientats a fomentar la inserció laboral i cobrir les necessitats alimentàries i d’habitatge. La regidora, Irma Rognoni, va resumir les 179 actuacions realitzades amb una inversió de 160 milions d’euros per centrar-se en l’increment de les beques menjador, en el pressupost obert de què disposa Serveis Socials per atendre les emergències i en l’increment a més del doble del pressupost en ajuts socials. També van recordar la creació de programes d’inserció laboral, plans ocupacionals i la creació de dos centres de distribució d’aliments. A més, l’equip de govern va recalcar la intervenció municipal per aturar desnonament i l’ús social que s’ha donat a 189 habitatges a Torre Baró, 152 de destinats a lloguer assequible, 30 per al fons de lloguer social i set cedits a la Xarxa d’Habitatges d’Inclusió.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies