Taller sobre seguretat i bicicleta a Can Masdeu

Els biciosxs fan una xerrada i debat per circular amb atenció però sense por

Aquesta tarda el col•lectiu Biciosxs pujaran fins a Can Masdeu per conduir una xerrada/debat sobre la seguretat amb la bicicleta. Sota el títol ‘Digressions sobre el sentit de la seguretat amb bicicleta’ es tractaran diferents aspectes relacionats amb la seguretat dels ciclistes, des de maneres per circular per ciutat amb atenció però sense por, a dur la roba més adequada per sentir-se còmode. Passant també per temes com el tipus de bicicleta que més dóna la idea de bici segura, formes de candar-la i tipus de cadenats. A més es parlarà de les eines bàsiques que cal que el ciclista porti a sobre. Els assistents poden dur la seva bicicleta, el cadenat, les eines i la roba que acostumen a dur quan van en bicicleta.
Taller sobre seguretat i bicicleta a Can Masdeu
De 16.30 a 17.30h
Adreça:
Camí Sant Llàtzer 25
Com arribar:
Metro: Agafeu la L3 i baixeu la parada de Canyelles o Valldaura.
Caminant: Són 20 minuts des de la Biblioteca de Nou Barris o 30 minuts des de la plaça d’Àngel Pestaña o l’Ateneu Popular de Nou Barris.
Més opcions a http://www.canmasdeu.net/com-arribar/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies