L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Els veïns de la plaça del Virrei denuncien que el busos col•lapsen un tram de la via

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
Avui ens centrem en el conflicte dels autobusos de la plaça del Virrei Amat. Els veïns han demanat des de fa tres mesos que es reordenin les parades d’autobús situades entre els carrers de Serrano i Joan Alcover. En aquest tram de la plaça paren quatre autobusos, dos d’ortogonals (línies H6 i V27) i els altres dos amb origen i final (línies 34 i 132). Els veïns denuncien que a les estacions terminals de les línies 34 i del Bus del Barri 132 s’hi acumulen sovint fins a tres autobusos. Això impedeix l’aturada correcta dels autobusos articulats de les línies H6 i V27, que molt cops han d’aturar-se un rere l’altre, tallen la sortida del carrer de Joan Alcover o trepitgen el pas de vianants. En molts casos, els autobusos han de parar en el segon carril i no poden baixar la rampa. A més, la majoria dels vehicles de les altres línies que circulen per la via han de fer-ho pel segon o tercer carrils, cosa que genera problemes de mobilitat als conductors dels vehicles privats.
Per tot això els veïns demanen des de fa temps a l’Ajuntament que es facin servir les parades situades al carrer de Costa i Cuxart, que han estat anul•lades. A la darrera audiència pública, els veïns van demanar solucions a aquest problema que mantenen des del gener. Responsables tècnics de l’Ajuntament i de mobilitat s’han reunit aquests dies amb l’associació de veïns del barri per reordenar les parades. De moment, han aconseguit que l’Ajuntament es comprometi retornar la parada d’origen i final de l’autobús 34 al carrer de Costa i Cuxart. Ara queda decidir si la terminal del Bus del Barri es queda a Virrei Amat o es mou uns metres.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies