La residència del Molí rep els primers inquil•lins

Els usuaris s’hi han traslladat provisionalment des de l’equipament de Francesc Layret

Aquesta setmana han arribat els primers usuaris a la residència del carrer del Molí, a la Prosperitat. Ahir es va traslladar un grup de vint persones usuàries de la residència de Francesc Layret (l’Eixample) que s’ha de remodelar. Entre avui i demà es completarà el trasllat dels 63 usuaris de Francesc Layret a El Molí. L’ingrés s’està fent esglaonadament per garantir que les persones grans que estan sent traslladades s’adapten al nou espai sense problemes. De moment, els primers inquil•lins no han tingut cap problema. De l’1 al 30 abril s’ampliarà l’ocupació fins arribar a les 90 places. Està previst que l’1 de maig estiguin cobertes les 100 places de la residència i entri en funcionament també el centre de dia. El retorn dels usuaris de la residència de Francesc Layret està previst per al tercer trimestre de 2016. En aquest punt, les 63 places passaran a oferir-se’n com a noves.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies