El Punt d’Informació Juvenil obre una ‘antena’ a la Zona Nord

El servei ofereix avui una xerrada per potenciar habilitats i competencia en la recerca de feina

Aquest mes el centre cívic Zona Nord estrena l’antena mòbil del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Nou Barris, un servei que cada dijous de 16 a 20h portarà als joves de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona part de les eines que ofereix habitualment, per tal que els veïns no s’hagin de desplaçar fins al PIJ Nou Barris (situat a l’Espai Joves les Basses). Aquestes eines són l’assessorament d’itineraris acadèmics -amb cita prèvia-, la connexió gratuïta al Wi-Fi Barcelona i diverses activitats encarades a afavorir la inserció laboral dels joves. Un exemple és el taller d’avui: sota el títol de ‘Els teus punts forts, la teva millor eina de recerca de feina!’ es durà a terme una xerrada a orientar els joves d’entre 16 i 25 anys a treure profit de les seves habilitats i competències per potenicar-les i diferenciar-se d’altres candidats. L’objectiu final seria accedir al mercat de treball. L’activitat començarà a les 18h i cal inscripció. La setmana vinent, el taller versarà sobre l’organització personal a l’hora de buscar feina, amb la xerrada ‘Vine amb nosaltres a fer la teva agenda de seguiment’.
Antena Zona Nord del PIJ Nou Barris
Centre Cívic Zona Nord
carrer de Vallcivera, 18
Tel: 932 562 900
pijnoubarris@bcn.cat
Horari: dijous de 16 a 20h

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies