S’inaugura el nou circuit gimnàstic per a la gent gran del Turó de la Peira

Monitors especialitzats guiaran una sessió perquè els usuaris aprenguin a utilitzar els elements

Avui a les 12h del migdia s’inaugura oficialment el nou circuit gimnàstic per a la gent gran situat al parc del Turó de la Peira, en una placeta tot just a l’entrada del passeig de Fabra i Puig a l’altura del carrer del Canigó. Amb motiu de l’estrena oficial, hi haurà una dinamització específica a càrrec de monitors especialitzats per garantir una bona utilització dels aparells i a desenvolupar els exercicis de manera òptima.

El circuit esportiu inclou elements específics dissenyats per tal que les persones grans i les persones amb mobilitat reduïda puguin desenvolupar una rutina d’exercicis adequats i saludables. L’objectiu és generar hàbits de vida activa i saludable que ajudi a millorar la qualitat de vida dels seus usuaris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies