12è Festival de Sopes del Món Mundial

Els vapors i aromes omplen la marquesina de la via Júlia a partir de les 12 hores

Arriba una nova edició del Festival de Sopes del Món Mundial. Des de l’any 2004, la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i 9 Barris Acull organitzen la trobada gastronòmica però sobretot cultural amb l’objectiu de fomentar la convivència i les relacions veïnals al districte. La cita amb les sopes edevé una bona oportunitat per trobar-se i compartir tradicions culinàries d’arreu. La sopa esdevé un símbol de la barreja i alhora de la diferència entre una cosa molt pròpia i, a la vegada, molt universal. Tot plegat acompanyat de batucada, circ amb Desastrosus Cirkus i el seu espectacle ‘Aquí no hi ha ningú’, i els combos de l’escola de blues de Nou Barris.
Perl que fa a les sopes, es podran degustar receptes d’Amèrica, d’Andalusia, de Barcelona, de la Catalunya Medieval, de Bolívia, de la Cerdanya, la Xina, de les comarques de muntanya dels Pirineus Centrals, de l’Equador, de Galícia, de Guinea Equatorial, d’Hondures, de les Illes Canàries, d’Itàlia, de Lleó, de Màlaga, del Marroc, de Nicaragua, de Nigèria, del Pakistan, de la República Txeca, de Suïssa, de Turquia,… i també sopes reivindicatives com ara la Sopa contra la pobresa, la Sopa Autònoma i Autogestionada, l’Escudella barrejada #DiuenDiuenDiuen És que ningú pensa en Andorra? En aquest sentit, el lema de les sopes d’enguany és ‘les sopes contra la injustícia: la vida sense sopes no té sentit… i sense justícia encara menys!!!’

12è Festival de Sopes del Món Mundial
Marquesina de la via Júlia
12h Espectacle de circ de Desastrosus Circus ‘Aquí no hi ha ningú’.
13h Les sopes amb els combos de l’Escola de Blues de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies