Matí d’inauguracions a Nou Barris

Els veïns estrenen la rehabilitació de la Casa de l’Aigua i l’urbanització dels Jardins de Can Xiringoi

Després de mesos d’obres, avui Nou Barris viu tres inauguracions. D’una banda els veïns de la Trinitat Nova podran visitar l’edifici de la Casa de l’Aigua, que ha estat rehabilitada. A partir de les 10.30h els veïns podran gaudir d’aquest edifici que forma part del patrimoni històric de Nou Barris. Les obres de consolidació i reparació estructural del conjunt arquitectònic i d’arranjament de l’espai exterior, han dotat provisionalment al barri d’un nou equipament per als veïns i veïnes, i també d’un espai per fer-hi activitats a l’aire lliure. Per amanir la jornada de portes obertes, l’associació de veïns del barri ha organitzat tallers per als infants, una actuació i un aperitiu popular.
A partir de les 12h els veïns del barri de Vilapicina i la Torre Llobeta també tindran la inauguració d’un nou espai per al barri. Acaba de finalitzar la urbanització de l’illa de les antigues Cotxeres Borbó, que formen els carrers de Felip II, de Costa i Cuxart i l’avinguda de Borbó. S’ha realitzat la urbanització perimetral i, de forma provisional, la del solar de la Generalitat de Catalunya, situat a la part central. També, s’hi ha instal•lat un monòlit en record de Can Xiringoi, l’antiga masia que ocupava aquests terrenys i que dona nom als nous jardins. Per celebrar la inaguració dels nous Jardins de Can Xiringoi hi haurà tallers per als infants, una audició i ballada de sardanes amb la participació del Grup sardanista Oreig i, per finalitzar, un aperitiu popular.
Abans, a les 10h, els veïns de Vilapicina i la Torre Llobeta hauran inaugurat els horts urbans que l’Ajuntament ha construït al carrer de la Mare de Déu de les Neus, número 29. En aquest solar fins ara abandonat s’ha creat un espai on es podrà fer un ús social i educatiu de manera que tot el barri en pugui gaudir. Precisament, l’associació de veïns del barri ha presentat un projecte per tal que l’Ajuntament els hi cedeixi la gestió d’aquest hort urbà.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies