La Generalitat subvenciona la instal•lació de nou ascensors a la Guineueta

D’aquests, cinc ja estan en funcionament i la resta en procés d’obres

Nou edificis de la Guineueta ja s’han beneficiat de les subvencions de la Generalitat de Catalunya per instal•lar ascensors i millorar l’accessibilitat als habitatges. L’administració subvenciona el 60% de la instal•lació dels ascensors per als edificis de 12 o més habitatges. D’aquests nou edificis subvencionats, cins ja tenen els ascensors en funcionament. Aquests dies han començat les obres al bloc de la via Favència, 38-42. Els tres edificis restants iniciaran les obres en els propers mesos.
Per poder acollir-se a la subvenció del 60% del pressupost de la instal•lació d’ascensors cal que aquesta sigui una obra promoguda per la comunitat de propietaris. A més, els titulars dels habitatges que formin part de l’edifici han d’acreditar tenir uns ingressos de la unitat de convivència 1,86 vegades inferior a l’indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC) i no tenir cap altre habitatge en propietat a Catalunya, per poder sol•licitar una subvenció complementària.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies