Sortejats 38 pisos de la darrera fase de remodelació de la Trinitat Nova

Les primeres 13 famílies es podran traslladar al nou edifici durant el mes de maig

Gairebé 40 famílies de la Trinitat Nova i els seus amics van viure ahir amb emoció el sorteig dels pisos de les escales A i B de la darrera fase de la remodelació del barri. El sorteig va tenir lloc a la recent inaugurada Casa de l’Aigua, i va proporcionar futurs propietaris a 38 habitatges del bloc D, el darrer que es construirà, situat entre els carrers de Palamós i la plaça de la Terra. Un cop acabat el sorteig de les dues escales, els veïns dels 13 pisos de l’escala A van poder visitar els habitatges que la sort els hi ha designat. Uns pisos als quals es podran traslladar durant el mes de maig. Els veïns de l’escala B, però, hauran d’esperar més, ja que els 25 pisos encara estan en obres i es preveu que s’acabin a l’estiu.
Mentre arriba aquest moment, els veïns dels carrers de la Llosa i de S’Agaró gaudien ahir dels seus nous pisos, mesurant i dissenyant la distribució dels mobles. En la ment de gairebé tots, la llarga espera fins que ha arribat aquest sorteig. Alguns veïns recordaven que porten esperant uns vint anys. Altres tenien ben present algunes persones que, per edat, ja no han arribat a veure els nous pisos. Sigui com sigui, el d’ahir va ser un dia ple d’emocions i alegries, sobretot pel que fa als veïns que conviuen ara mateix amb els puntals a casa seva i ja s’imaginant la nova vida que els espera.
Ara per ara les obres continuen. Només falten per construir 65 pisos, distribuïts en cinc escales més del mateix bloc D. Un cop acabats aquests, en total, 103 pisos, la Trinitat Nova s’acomiadarà del malson de l’aluminosi.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies