L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Els primers propietaris del bloc D de la Trinitat Nova s’instal•len en breu

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
38 famílies de la Trinitat Nova van viure amb emoció el sorteig dels pisos de les escales A i B de la darrera fase de la remodelació del barri. El bloc D és l’últim que s’ha construït en el procés de remodelació de la Trinitat Nova. Els veïns provenen dels carrers de S’Agaró i la Llosa. Els seus antics edificis estan afectats per l’aluminosi. Ara, després d’una llarga espera, ja tenen assignat un pis nou. ‘Han estat molts anys d’espera, 20 en el meu cas, d’ençà que es van començar a detectar els primers problemes d’aluminosi – explica en Félix Iglesias, un dels veïns reallotjats – El nostre pis antic està amb puntals als passadissos i als balcons.’ La Valentina Ruíz, una altra veïna reallotjada, està molt satisfeta amb el nou habitatge. ‘A l’altre hi ha esquerdes, són blocs amb més de 60 anys que no s’han reformat mai i estan a punt de caure’, comenta la Valentina. Els veïns del bloc D s’hi instal•laran de manera esglaonada, per escales, a mesura que es vagin construint els habitatges nous. D’aquesta manera, els veïns no hauran de retardar més un procés que va quedar aturat per manca de pressupost. ‘Vam tallar la Meridiana perquè ens deien que no hi havia diners per a fer els pisos que restaven, i ara per fi ja hem fet el sorteig de les 13 familíes de l’escala A ’, comenta l’Ainhoa Francoy, presidenta de l’AV de la Trinitat Nova. A banda de les 13 famílies de l’escala A, també s’han sortejat 25 habitatges d’una segona escala del bloc, que aviat estarà acabada. ‘Unes famílies ja podran entrar a viure el mes de maig i unes altres més cap a l’octubre-novembre. – afirma Irma Rognoni, regidora de Nou Barris – La idea és poder treballar al més ràpid possible per acabar el bloc dels 103 habitatges que manquen per a tota la operació global.’ Està previst que el procés de remodelació de la Trinitat Nova finalitzi el 2017.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies