Torre Baró estrena quatre nous autobusos de les línies 80, 81 i 82

Els vehicles són més accessibles, més resistents i menys contaminants

Des d’ahir les línies 80, 81 i 82 de Bus Nou Barris compten amb quatre nous autobusos de tipus midi, més confortables i ambientalment avançats. Els quatre vehicles nous són més pràctics i resistents, de fàcil conducció i manteniment, i adequats per a l’explotació d’aquestes línies, que transcorren per vials estrets i de pendents pronunciats. Es tracta de quatre unitats del model Solaris Alpino, de 8,6 metres de longitud i 2,4 metres d’amplada, dues portes, amb capacitat per a 16 passatgers asseguts i 35 drets. Les persones amb mobilitat reduïda guanyen en accessibilitat amb aquests vehicles, ja que estan construïts amb plataforma baixa i juguen amb la regulació de la suspensió per reduir l’altura de la porta d’entrada a només 7 centímetres. Per a l’accés de cadires de rodes, compten amb una rampa retràctil i una plaça reservada a l’interior.
Mecànicament, el propulsor dels Solaris Alpino és un motor dièsel de 187 kwde potència, amb sistema de reducció d’emissions, per protegir el medi ambient i que està preparat per funcionar amb Biodièsel, que li atorguen la qualificació Euro 6.
Les línies en què circulen els quatre nous midibusos són la 80 (plaça de Llucmajor – Vallbona, per via Júlia), la 81 (plaça de Llucmajor – Vallbona, per les Roquetes) i la 82 (plaça del Virrei Amat – Vallbona). Aquestes línies són de titularitat pública, de TMB, però són operades per la companyia Sagalés.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies