Les pistes de patinatge de la via Favència ja estan a punt

L’espai ara és el tercer parc esportiu urbà de Barcelona

Barcelona disposa d’un nou espai per practicar-hi esports urbans. Es tracta del parc esportiu de Via Favència, al districte de Nou Barris. En aquest parc, que supera els 2.200m², s’hi ha construït una nova zona patinable polivalent, per a la pràctica del patinatge de monopatí i altres modalitats d’esports urbans.
El nou espai incorpora elements propis de les places urbanes com ara bancs, escales, grades o plans inclinats, i tots ells adaptats per a la pràctica esportiva urbana. L’Institut Barcelona Esports ha invertit un total de 352.060 euros en la remodelació d’aquest parc. Aquesta instal•lació es va construir després d’una llarga reivindicació l’any 1992, coincidint amb la cobertura de la ronda de Dalt. L’associació de patinadors DEH i el Kasal de Joves Roquetes se’n van ocupar de la gestió. Des de feia anys el joves reclamaven millores a les pistes, i fins i tot van fer pel seu compte algunes millores. En una d’aquestes intervencions van ser expedientats per la Guàrdia Urbana perquè, segons la normativa, no es pot modificar l’espai públic sense permís. Va ser llavors quan l’Ajuntament va prometre adequar la pista abans de 2015.
Les obres han convertit ara l’espai en el tercer parc urbà de la ciutat, al costat del Parc Esportiu de la Mar Bella i el dels jardins d’Áurea Cuadrado, a les Corts. La incorporació d’aquests equipaments, respon també a les demandes sorgides dels col•lectius d’aquests esports urbans arran de la celebració dels X Games 2013.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies