Un pont verd que s’il•lumina a la nit

El nou pas entre la Trinitat Nova i la Trinitat Vella tindrà jardins i pèrgoles vegetals

El Pont de Sarajevo a Barcelona serà reformat amb el projecte de BCQ arquitectura barcelona. El nou espai urbà també es convertirà en una porta a la ciutat, en aquest cas en una porta vegetal a través de nous jardins i pèrgoles vegetals que aportaran ombra sobre el nou espai urbà. El nou pont serà energèticament autosuficient a través de plaques fotovoltaiques que generen l´energia que consumirà la nova il•luminació, exclusivament per leds. Els nous paviments seran fosforescents i absorbiran les substàncies contaminants.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies