La biblioteca de Nou Barris s’avança al Sant Jordi

Una campanya de donació de sang i una conferència sobre la relació entre el Quixot i el Doctor Pi i Molist

La biblioteca de Nou Barris acull avui una jornada solidària amb motiu de la celebració de Sant Jordi. A partir de les 16.30h i fins a les 19.30h els ciutadans poden dirigir-se a la sala d’audiovisuals de l’equipament per participar en una campanya de donació de sang. Els voluntaris rebran, a canvi, un regal molt addient per aquestes dates, un llibre.
A la vesprada de Sant Jordi, la biblioteca de Nou Barris rep també una conferència sobre el Quixot del Doctor Pi i Molist, a càrrec del Grup d’Història de Can Basté. Tothom coneix la gran influència del famós personatge creat per Miguel de Cervantes. El Quixot també fou prou analitzat per diversos teòrics del camp psicopatològic. És el cas del fundador i primer director de l’Institut Mental, el doctor Emili Pi i Molist, autor d’un polèmic assaig que va crear tendència en les futures investigacions sobre literatura i bogeria. Si voleu conèixer quina és la relació entre el famós ‘hidalgo’ Alonso Quijano i el Doctor Pi i Molist, teniu avui una cita a les 19h.

16.30 a 19.30h
Campanya de donació de sang per Sant Jordi a la Biblioteca Nou Barris (sala audiovisuals). T’esperem! Et regalarem un llibre.

19 h
El Quixot del Doctor Pi i Molist. A càrrec del Grup d’Història Nou Barris – Can Basté a la Biblioteca Nou Barris.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies