Nou Barris viu un Sant Jordi de barri

Molts veïns del districte han gaudit de la jornada lluny de les aglomeracions

La via Júlia va tornar a convertir-se ahir en un gran aparador de roses i llibres per Sant Jordi. Centenars de veïns i veïnes del districte es van apropar a les parades de les entitats, esplais, llibreries i altres botigues del districte. Allà els veïns van poder triar, sense gaires aglomeracions, entre les novetats literàries o el llibre de segona mà solidari. També van poder comprar les roses més tradicionals o triar-ne d’altres més originals i arriscades. Tampoc van faltar les signatures de llibres, molts d’aquests fets per escriptors i escriptores del districte. També es van poder veure exposades a les paradetes moltes de les publicacions locals que parlen de la història de Nou Barris.
La via Júlia no és només un lloc per aquells veïns que no poden o eviten desplaçar-se fins al centre de la ciutat. Molts noubarriencs combinen la jornada de Sant Jordi entre paradetes del districte i el centre de la ciutat.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies